Wat vinden de klanten van Esther:

Ik wou graag afvallen en ik was jaren bezig zelf, maar op een gegeven moment kon ik het niet meer, dus ik ging op zoek naar een personal coach.

Het ging een tijdje goed en was 10 kilo afgevallen.

Je denkt graag mee met je cliënten, je bent heel persoonlijk, je kijkt waar dingen lukken en naar wat minder goed lukt.

Rose

Voordat ik ging sporten bij Esther liep ik er vooral tegenaan dat ik vaak met veel motivatie begon met sporten, maar dat ik het dan uiteindelijk steeds niet vol hield. Ik vind sporten gewoon echt een vervelende bezigheid en het is moeilijk om jezelf dan in je eentje te motiveren om dit te blijven doen. Daarnaast mag ik ook één van mijn enkels niet te veel belasten en ik vond het ingewikkeld om oefeningen te vinden die ik dan nog wel kon doen.

Nu ik naar Esther ga, houdt ik het wel vol om te sporten. Het helpt dat ik iedere week een afspraak heb waar ik heen ga om dat te doen. Daarnaast helpt Esther me ook met uitvinden welke oefeningen ik wel en niet kan doen en welke oefeningen minder vervelend voor me zijn om te doen. Daarnaast is het gezellig tijdens de trainingen, terwijl ik toch hard werk aan de andere kant. Ik denk dat sporten nooit echt een hobby van me zal worden, maar het is ontzettend belangrijk voor mijn gezondheid. Met de hulp van Esther is het in elk geval een stuk minder vervelend en houdt ik het nu wel vol.

Ik zou Esther aanraden omdat ze veel persoonlijke aandacht heeft en het trainingsprogramma helemaal afstelt op degene die komt trainen. Ze houdt goed rekening met wat je wel en niet kan en kan zich goed inleven in hoe je sporten ervaart. Bovendien heeft ze een breed arsenaal aan verschillende typen sport om uit te putten. Zo ben ik van oefeningen die meer bij fitness passen uiteindelijk overgestapt naar Pilates-oefeningen omdat dit beter bij me bleek te passen. Dit had ik anders nooit geweten. Het is ook handig dat ik oefeningen voor thuis heb meegekregen, zodat ik thuis ook nog kan bewegen.

Anoniem

Ik begrijp best dat bewegen en sporten goed voor me is, maar echt leuk vind ik het niet.

Het wekelijkse uurtje training met Esther is daarvoor mijn ideale oplossing. We doen gericht oefeningen voor golf, skiën, soms cardio dan weer Pilates, afhankelijk van de periode in het jaar wat ik nodig heb. Ik heb er heel veel profijt van, en daarbij is Esther een hele fijne trainer waardoor je conditie op orde blijft.

Anja

Wij zijn bij Esther terecht gekomen omdat wij wel wilden sporten, maar ons er niet toe konden zetten. De stok achter de deur van de vaste afspraak heeft voor ons heel goed uitgepakt! De op de persoon toegesneden professionele aanpak van Esther werkt heel goed.

Ons uithoudingsvermogen, balans en beweeglijkheid zijn met sprongen vooruitgegaan. Bovendien zijn het altijd prettige sessies in een fijne omgeving. Daarom bevelen wij Esther aan iedereen aan die een stok nodig heeft en graag persoonlijke, professionele begeleiding wil.

Ingrid & Dick

Sporten is niet echt mijn ding maar ik zie zeker wel het enorme belang hier van. Ik zocht iemand die mij kan helpen om goed te sporten en te motiveren.

Ik heb geleerd hoe ik goed moet omgaan met mijn hypermobiliteit door oefeningen heb ik mijn gewrichten steviger gemaakt. Kortom enorme winst.

Esther zoek de juiste oefeningen bij de persoon stelt doelen en probeert het daarbij ook nog leuk te maken! Kortom een aanrader!

Jaime

Voor ik bij Esther kwam had ik veel last van heupproblemen door artrose en bewegen was pijnlijk. Omdat een sportschool voor mij geen succes bleek zocht ik op internet naar een personal trainer in de buurt.

En zo kwam ik bij Esther terecht.

Het voornaamste resultaat was dat mijn spierkracht verbeterde, zonder dat mijn gewrichtsklachten toenamen! 

Ook na mijn beide heupoperaties werden de oefeningen zo aangepast dat ze met een heupprothese konden worden uitgevoerd. Zeker vrij kort na de operatie was dat belangrijk.

Ik zou Esther aan anderen aanraden, omdat ze erg enthousiast is. Daardoor is het trainen altijd leuk.  En ook omdat je kijkt wat bij iemand past. Dus: personal training op maat.

Yvon

 Ik wilde me voorbereiden op een wandelvakantie in de bergen, om pijn in mijn knieën te voorkomen.

Ik wilde fitter en sterker worden en uit mezelf sporten komt er niet van.

Ik heb medische klachten waardoor sporten in een groep niet goed lukt. Vandaar de keuze voor privé-les.

De lessen gingen door Covid-19 niet door. Ik had nooit verwacht dat ik dat jammer zou vinden.

Ik merk dat ik vooruit ga, dat ik sterker word en leniger.

Esther geeft maatwerk, ze gaat precies zo ver als je aankunt. Zo ga je snel vooruit.

Esther is gespecialiseerd in mensen die sporten niet leuk vinden. Dus val jij in die groep, dan is dit de trainster voor jou.

Liesbeth